Waarom Private Lease?

Oude liefde roest niet, dat geldt ook voor uw auto. Maar wellicht wordt die liefde minder als u de hogere onderhoudskosten in ogenschouw neemt. U durft misschien geen langere stukken meer te rijden, u vertrouwt uw auto niet meer zo goed. Uiteindelijk beseft u dat de tijd van afscheid nemen is aangebroken. 

Iets nieuws dus......maar wat en hoe? Spaarcenten aanspreken, geld lenen, huren? Misschien is private lease een goede oplossing! 

Bij private lease betaalt u een vast maandbedrag waarin wegenbelasting, een all-risk- en inzittendenverzekering, reparatie, onderhoud en bandenvervanging is verwerkt. U betaalt alleen nog de benzine. De looptijd varieert van twee tot vier jaar. Na afloop levert u de auto in en kiest u eventueel een nieuwe auto met de daarbij behorede gemakken zoals een verbeterde techniek en de allerlaatste veiligheidssystemen.

Geen wikken en wegen meer over die dure onderhoudsbeurt. Niet meer met angst en beven afwachten of er geen dure onderdelen vervangen moeten worden. Niet meer nadenken over de waarde van de auto bij inruil. 'Hij heeft echt altijd binnen gestaan!'

Niemand kan in de toekomst kijken en daarom kunt u bij Private Lease Limburg 'flexleasen'. Voor een gering bedrag per maand kunt u al na één jaar maandelijks opzeggen. 

Kortom, private lease ontzorgt. Neem het eens mee als optie als u nadenkt over een andere auto. Wij helpen en adviseren u graag.